Emma Teixidó

L’esport argentoní celebra la inauguració del nou polisportiu

Argentona duplica amb l'equipament unes instal·lacions que havien quedat saturades

El sector esportiu d'Argentona està d'enhorabona. I és que després de gairebé dos anys de treballs la vila disposarà d'un nou polisportiu que duplicarà així les instal·lacions existents al municipi. La inauguració de l'equipament se celebrarà aquest dissabte, 9 de juliol, a partir de dos quarts de 12 davant de l‘Ajuntament d'Argentona des d'on el grup d‘animació “La banda del suro” conduirà als assistents fins a la zona esportiva, entre les piscines d'estiu, el camp de futbol i el Torrent de Cirés.

L'acte està previst que compti amb la presencia del Conseller Primer de la Generalitat de Catalunya, Josep Bargalló, del coordinador de l'Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona, Antoni Tobeña, de l'alcalde d'Argentona, Antoni Soy, i d'altres representants del món polític, social i esportiu argentoní .

El nou polisportiu triple té una superfície de pista d'uns 1.265 m2, amb paviment sintètic i grades retràctils amb capacitat per a unes 260 persones. Els vestidors s'han construït en un edifici totalment nou situat entre la instal·lació que s'inaugura i l'equipament existent fins ara. S'ha creat una sala de musculació d'uns 70 m2, un magatzem de material esportiu a nivell de pista, un bar i serveis públics adaptats a planta superior.

El cost total de les obres ha estat de 2.859.704 euros, finançats per l'Ajuntament d'Argentona amb 1.683.417,58 euros; el Consell Català de l'Esport aporta 511.286,42 euros; la Diputació de Barcelona 365.000 euros a través de la Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat, mentre que la Generalitat de Catalunya ha invertit 300.000 euros provinents del P.U.O.S.C. de l'any 2004.

Activitats esportives
Si al matí hi haurà els actes institucionals, per la tarda, el nou polisportiu es posarà ja en marxa amb dos partits de celebració organitzats pel Club de Bàsquet Argentona, el CBA. El primer serà a dos quarts de 6 i on hi veurem les noies del sènior en un matx contra el Lliçà de Munt de 2ª catalana. A les 7 serà el moment de veure el primer equip del CBA que s‘enfrontarà a un combinat format per antics jugadors de l'entitat esportiva com Carlos Chacón, Jordi Companys i José Carreira entre d‘altres on s'hi veurà també l‘exentrenador Miguel Jiménez.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive