Ester Merino
Ester Merino

Irene Cortijo Baides

L’Entesa presenta la seva llista

La llista compta amb 11 dones i 9 homes

Ester Merino encapçala la llista i la segueixen Cristina Navarro, Màrius Lloret, Jordi Pinart, Imma Mollet i Ricard Aymerich en les primeres posicions. En total la llista, compta amb 11 dones i 9 homes.

L'actual alcaldessa i cap de llista de l'Entesa, Ester Merino, va presentar divendres –16 de març- el seu equip en el transcurs d'un sopar al gimnàs de l'Institut de la vila. Un total de 180 persones, entre militants i simpatitzants, van assistir a l'acte. La cap de llista, Ester Merino, va destacar que la llista “és com un trencaclosques on el més important és la suma de persones” i va afegir que “tenim moltes ganes de treballar, molta energia i il·lusió per aconseguir una Argentona de futur amb encara més qualitat de vida”.

En els primers noms de la llista, l'Entesa ha confiat amb una majoria dels actuals regidors amb alguna nova incorporació. En el cas que l'Entesa aconseguis els mateixos sis regidors que en la darrera legislatura, els noms que s'asseurien a la sala de plens serien: en primer lloc l'actual alcaldessa, Esther Merino. En segon lloc, l'actual regidora de cultura, juventut i festes, Cristina Navarro. En tercer lloc, Màrius Lloret, l'actual regidor d'esports i medi ambient. En quarta posició, tot un històric, Jordi Pinard, definit per Esther Merino, com el cervell de l'Entesa. En cinquena posició, una cara nova, la militant d'Iniciativa per Catalunya, Imma Collet i en sisena posició l'actual regidor d'educació, Ricard Aymerich.

La resta de noms que formen la candidatura de l'Entesa són els següents: Isabel Sunyer, Joan Carles Codina, Araceli Ferrer, Nilo Esteve, Toni Garcia, Rosa Vila, Jaume Nicolau, Liliana Múrcia, Pere Merino, Joana Capilla, Amadeu Bruguera, Isabel Torruella, Patrick Moreno i Margarita Colomer.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive