capgros.com

L’Associació ‘La Massa’ promou música i poesia a Vilassar de Dalt

L'entitat centenària vol crear sinèrgies amb els municipis propers i donar més vida al Teatre La Massa

L’Associació La Massa, Centre de Cultura Vilassarenc és una entitat amb més de 100 anys d’història. La burgesia industrial de Vilassar de Dalt la va crear l’any 1880 per promoure diferents esdeveniments culturals. Entre les seves iniciatives més destacades, hi figura la construcció del Teatre La Massa, una joia arquitectònica de Rafael Gustavino. Després de tants anys, l’associació segueix viva, com a part integrant del consorci que gestiona el teatre, i com a impulsors d’activitats culturals i recreatives al poble maresmenc. Aquest divendres han presentat a l’espai cultural El Públic de Mataró les que tenen preparades per a aquesta tardor.

La proposta més destacada és precisament la més propera. Serà aquest divendres, dia 28, i tindrà lloc als Forns Romans de la Fornaca de Vilassar de Dalt. Un espai singular, amb molt bona sonoritat, que acollirà el concert del quartet de jazz liderat pel contrabaixista vilassarenc David Sánchez. L’actuació es combinarà amb intervencions poètiques a càrrec de Vicenç Llorca. “El jazz i la poesia són dos gèneres que es combinen a la perfecció”, ha explicat Toni Oliva, de l’associació La Massa. De cara al 17 de novembre han promogut un concert de la soprano Maria Miró, que interpretarà peces de lírica catalana. Serà a l’escenari del teatre de La Massa, a l’igual que el concert de l’1 de desembre anomenat ‘Sons de Vilassar’, una trobada de músics del municipi.

La voluntat de ‘La Massa, Centre de Cultura Vilassarenc’, va més enllà de programar actes. Tenen dos objectius principals, segons ha explicat Oliva: crear sinèrgies amb municipis propers, com ara Cabrils o Premià de Dalt. “Volem implicar més gent”, ha assegurat. A més, els agradaria que al teatre La Massa hi hagués més activitat. “Creiem que es podria utilitzar molt millor”, ha apuntat Oliva, recordant els temps en què al seu escenari hi van actuar figures com Lluís Llach. Tot i així, com a membres del consorci que gestiona el recinte, consideren que la seva relació amb l'actor principal, l'Ajuntament, cada cop és més estreta i fructífera.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive