Irene Cortijo

L'antic edifici de la Velcro es convertirà en un nou equipament comercial

Argentona presenta el Pla de Desenvolupament Comercial

L'antic edifici de la Velcro, a Argentona, es convertirà en un nou equipament comercial. Aquesta és una de les conseqüències del Pla de desenvolupament comercial que impulsa el govern d'Argentona i que es presentarà aquest proper dijous, dia 13. Aquest document té com a objectiu fomentar la cooperació empresarial entre els comerços de la vila per tal d'engegar mecanismes que els permetin afrontar amb èxit els repte de la competitivitat.

La conseqüència més important del Pla serà la construcció d'un equipament comercial a l'antic edifici de la La Velcro, que inclourà en un mateix recinte el nou mercat municipal, un supermercat en un espai de 1000 metres quadrats, un nova plaça, un aparcament públic i nous locals comercials. El regidor de Promoció Econòmica, Salvador Casas explica que “l'objectiu d'aquest pla és que la gent compri a la seva vila”.

Can Doro i la Velcro unides pel carrer Gran, que veurà ampliades les seves voreres en un futur, seran els tres punts forts del comerç de la vila.

El calendari de l'inici de les obres necessàries per convertir la Velcro en un mercat, amb super i aparcaments així com les obres a Can Doro són per molts ciutadans la cançó de sempre però Casas assegura que es faran durant els propers tres anys. Segons Casas, només els hi falta el vist-i-plau de la comissió d'Urbanisme de Barcelona. L'acte de presentació del Pla de Desenvolupament Comercial d'Argentona 2006-2009 es farà dijous 20 de juliol, a les nou del vespre, al Saló de Pedra de l'Ajuntament vell.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive