Irene Cortijo

L'Ajuntament evalua quin serà el cost d'aturar el projecte de Can Doro

Tots els partits municipals i la Plataforma es reuniran el dilluns 26 per tractar aquesta qüestió

Tots els partits polítics d'Argentona i la Plataforma en Defensa del Centre Històric es reuniran el proper dilluns dia 26 per tal que l'equip de govern detalli quin cost tindria pel municipi aturar el projecte de Can Doro.

L'Ajuntament d'Argentona està treballant en tres àmbits d'actuació però, de moment, només s'ha calculat el cost del primer: el preu del sòl. Només l'expropiació del terreny de Can Doro valdria aproximadament 2,5 milions d'euros. Però a tot això també se li han d'afegir els altres dos aspectes que són que costaria urbanitzar la zona i la demanda que Vèrtix podria interposar a l'Ajuntament per creació de falses espectatives.

Aquestes tres dades les concretaran el proper dilluns 26 de març en la reunió entre el govern d'Argentona, els partits polítics a l'oposició i la Plataforma en Defensa del Centre Històric. Aquesta trobada la van sol·licitar els grups de l'oposició ja que ells demanaen aturar el projecte de Can Doro mentre que l'equip de govern reitera que això provocaria un cost econòmic massa elevat pel municipi.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive