T.Rodon

L’ajuntament d’Arenys crea una taula de diàleg per ‘reconduir' la crisi

El conegut advocat arenyenc, Ramon Verdaguer, assumirà el paper de mediador

Els grups municipals d'Arenys de Mar han llimat diferències i han decidit crear finalment una taula de diàleg que ajunti a napaires i polítics i que ha de servir de pont per trobar el “final” de la crisis desencadenada la Nit de Naps. Tot i que era un secret a veus que la Junta de Portaveus dels grups municipals de CiU, PSC, ERC, PP i ICV van decidir el passat dilluns, dia 13, crear aquesta plataforma de diàleg, no va ser fins ben entrada la nit de l'endemà que es va confirmar la notícia. “És necessari reconduir el diàleg entre el consistori i els joves que creguin que els punts de comunicació trencats no es poden recuperar per la pròpia dinàmica de les relacions institucionals”, sentencia el comunicat de la Junta de Portaveus.

Com a tot diàleg, les dues parts han de tenir el desig de parlar. Per aquest motiu, napaires i polítics han coincidit en la importància del paper de mediador, el qual s'ha atribuït al conegut advocat arenyenc, Ramon Verdaguer. “No sé allà on arribarem però m'agradaria que tothom digués el que pensa, que reflexionés sobre el seu paper i que no s'imposessin les idees. La taula de diàleg no ha de suposar que la gent deixi de pensar en el que creu sinó que en un futur no es faci pal·lès l'actual trencament social”, ha dit a Capgros.com Ramon Verdaguer.

De fet, els contactes entre el mediador i ambdues parts ja han començat de forma no oficiosa i es preveu que continuïn en els propers dies. Un dels principals acusats durant la nit de reis i representant dels joves, Joan Munich, ha manifestat que el diàleg “no ha de començar de zero” sinó que s'ha de treballar per “aclarir què va passar la Nit de Naps”.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive