L'Ironman de Calella
L'Ironman de Calella

L'Ironman més gran del món es farà al Maresme

6.500 atletes de 85 nacionalitats diferents estaran realitzant aquest 2021 el triatló de Calella, convertint-lo en la prova més gran del món

El Maresme acollirà aquest 2021 l'Ironman més gran del món. Un total de 6.500 atletes de 85 nacionalitats diferents estaran realitzant el proper 3 d'octubre el triatló de Calella, convertint-lo en la prova amb més participació de tot el planeta. 

L’alcaldessa, Montserrat Candini, i el director regional d’Emea, Agustí Pérez, han rubricat la col·laboració entre la ciutat i la prova esportiva, allargant la seva relació fins al 2023. La principal novetat d'aquest nou acord de col·laboració arribarà enguany, ja que la Ironman Barcelona – la prova més llarga – i l’Ironman 70.3 Barcelona – que suposa la meitat de l’anterior – se celebraran a la vegada. Això comportarà que durant la prova hi hagi uns 6.500 atletes d'arreu del món, quelcom que marcarà un rècord. 

L'any 2020 la prova es va haver de suspendre a causa de la Covid, quelcom que convertirà la d'aquest 2021 en una edició molt especial. La darrera celebrada, l'any 2019, va generar un impacte econòmic  que va superar els 20 milions d’euros. Els atletes van portar una mitja de 2 o 3 acompanyants; aquest fet va fer que el sector hoteler, de la restauració i el comerç creixessin de manera exponencial, segons informen des de l'Ajuntament maresmenc

L'alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, assegura que l'Ironman conveteix Calella "en una finestra al món", i que és un esdeveniment que contribueix a "transformar la ciutat". S'espera que aquest 2021 s'arribin a acumular les 20.000 pernoctacions a hotels del municipi, quelcom clau per a un sector especialment tocat per la crisi generada per la Covid. 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive