La carretera al seu pas per ARgentona. Foto: Google
La carretera al seu pas per ARgentona. Foto: Google

Inici de les obres de millora de la carretera C-1415 al seu pas per Argentona

Tram sinuós amb problemes de visibilitat i girs a l’esquerra per accedir a finques privades

La Diputació de Barcelona té previst iniciar les obres de millora dels revolts de la carretera C-1415 al seu pas per Argentona. Les obres afecten el tram comprés entre el punt quilomètric 1.680 i 1.950, que presenta un traçat sinuós amb poca visibilitat i amb diversos accessos a propietats privades. El projecte té un pressupost de licitació de 305.986 euros i un termini d’execució de dos mesos. L’objectiu dels treballs és millorar la seguretat viària d’aquest tram de carretera en el que hi ha alguns accessos a finques, alguns dels quals tenen permès el gir a l’esquerra.

L’actuació que durà a terme la Diputació comportarà l’establiment de carrils de canvi de velocitat als accessos del marge dret de la carretera (a la imatge assenyalats en blau). També es millorarà la visibilitat de parada, reculant la posició d’un tram de la pantalla acústica existent. Finalment es prohibiran els girs esquerres en tot el tram.
Les obres a la carretera produiran afectacions puntuals al trànsit. Tot i així, es preveu que s’hagi de donar pas alternatiu excepte en situacions puntuals. 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive