Suport a familiars de persones LGTBI
Suport a familiars de persones LGTBI

Grup de suport als familiars de persones LGTBIQ+ al Maresme

El Consell Comarcal impulsa un projecte pilot per ajudar a gestionar la diversitat a casa i busca familiars de persones d'aquest col·lectiu que hi vulguin participar

És habitual que els familiars de les persones LGTBIQ+ s'enfrontin a tota mena d'incerteses, neguits i dubtes a l'hora de donar el suport i acompanyament necessari. És per aquest motiu que sovint cal assessorament i intercanvi d'experiències amb persones que viuen casos similars, quelcom que des del Consell Comarcal es vol facilitar a les famílies del Maresme.

L'ens comarcal està duent a terme un projecte pilot d'ajuda a gestionar la diversitat a casa. Per això, busca familiars de persones LGTBIQ+ que hi vulguin participar de manera voluntària.

Segons destaquen des del Consell Comarcal, l'objectiu de la iniciativa és crear un grup estable de suport mutu on s’oferirà informació, suport emocional, recursos i orientacions per afrontar la nova situació que, sovint, està plena d’incerteses. A més, tal i com expliquen des de l'organisme, aquest grup serà un espai on els familiars podran compartir neguits i intercanviar experiències al voltant d'aquesta qüestió

El projecte començarà el proper mes de març i finalitzarà al desembre. Al llarg d’aquest temps es faran un total de nou reunions (una cada cinc setmanes). El lloc de trobadaes farà a la Casa del Conserge de Canet de Mar (Riera Gavarra, 38), un equipament que ha cedit l'Ajuntament del municipi maresmenc com a ens col·laborador del projecte. 

Per facilitar l’assistència, s’ofereix servei de canguratge gratuït en el marc del programa Temps x Cures. El servei s’ofereix a infants d’entre 0 i 16 anys tot garantint, de forma prioritària, l’accés a la cura infantil a les famílies i persones adultes que més ho necessiten, tenint en compte la perspectiva de gènere i interseccional.

Les persones interessades, s’hi poden inscriure en aquest formulari abans del 3 de març.

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive