Una parada de l'Argillà, fira de ceràmica d'Argentona
Una parada de l'Argillà, fira de ceràmica d'Argentona

La fira de ceràmica d’Argentona se suspèn definitivament

Ho ha acordat la Junta de Govern del Patronat del Museu del Càntir adduint que ni les condicions actuals ni les previstes per a la tardor permeten garantir una fira exitosa i amb seguretat

La fira internacional de ceràmica Argillà Argentona 2020, ha quedat definitivament suspesa. Així ho va acordar fa uns dies la Junta de Govern del Patronat Municipal del Museu del Càntir, en considerar que ni les condicions actuals ni les previstes per a la tardor permeten garantir la celebració d'una fira exitosa i amb seguretat a la població del Maresme.

La propera edició de la fira als carrers i places de la vila serà a primers de juliol del proper any, si res no ho impedeix

Uns mesos enrere el Patronat ja va anunciar la suspensió provisional de l’esdeveniment. Concretament en un comunicat emès el 5 de maig declarava que la fira prevista pels dies 3, 4 i 5 de juliol quedava suspesa però també anunciava que "més endavant es valorarà la conveniència i viabilitat de fer-la en unes noves dates si les condicions imposades per les autoritats públiques permeten fer un esdeveniment d’aquestes característiques".

Finalment, però, s’ha optat per suspendre-la definitivament, de manera que la propera edició de la fira als carrers i places de la vila serà a primers de juliol del proper any, si res no ho impedeix.

Versió virutal de la fira

No obstant, el Patronat també va acordar aprofitar l'avinentesa d'aquesta suspensió per donar un impuls definitiu al projecte de la versió virtual de la fira, que ja s'està preparant i definint. El seu centre serà a un lloc web que s'anunciarà ben aviat, amb presència de totes les activitats de la fira: expositors de tots els sectors i procedència, activitats educatives, exposicions, en format virtual i accessible des d'arreu del món. Es vol que el web reflecteixi tots els elements de la fira i es pugui veure la oferta ceràmica dels artesans que habitualment exposen als carrers d'Argentona.

A partir del 15 de juliol ja es podran presentar les inscripcions a la fira virtual, que serà gratuïta i estarà oberta a qualsevol ceramista que hagi participat a alguna de les darreres cinc edicions de la fira.

L'estrena de la fira virtual serà el 25 de setembre, amb la inauguració d'una exposició del ceramista Carles Vives al Museu del Càntir. Es preveu que el cap de setmana del 25, 26 i 27 de setembre, coincidint amb el primer cap de setmana de la fira virtual, hi hagi descomptes especials. El web estarà disponible en tres idiomes: català, castellà i anglès.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive