capgros.com/ACN

Expropiaran 21 terrenys d'Argentona i Dosrius per millorar la B-510

Els propietaris dels terrenys afectats ja s'han reunit amb els representants de la Generalitat

L'equip de tècnics de la Generalitat ja s'ha reunit amb els propietaris dels 21 terrenys d'Argentona i de Dosrius per on ha de passar la nova carretera B-510 per presentar-los les actes prèvies a l'expropiació dels terrenys. Les millores d'aquesta carretera afecten 3,5 quilòmetres i consisteixen en l'eixamplament dels revolts i la millora dels accessos. L'obra costarà 3,5 milions d'euros i durarà un any. Tres propietaris d'Argentona i divuit de Dosrius s'han reunit ja amb representants de la Generalitat per identificar els terrenys afectats per la construcció de la futura carretera B-510. En les trobades amb els veïns, que s'hi van presentar en bona part amb els seus advocats, s'han proposat correccions alternatives a la redacció del projecte.

Ara, la Generalitat ha pres el compromís de fer les petites modificacions que van veure amb bons ulls i, en una propera trobada, ja es farà el pagament de les quantitats proposades pels tècnics de la Generalitat, si hi ha mutu acord. En cas contrari, es podria acabar pagant la quantitat que inicialment estava prevista per no endarrerir l'obra, donat que es tracta d'una infraestructura d'interès públic.

Tot plegat pot allargar-se un mes i mig, sempre en el cas que no calgués fer modificacions substancials al projecte. Així doncs abans de l'estiu està previst que puguin començar les obres d'una carretera que passarà de tenir sis metres d'amplada a tenir-ne nou. A més, també s'hi construiran tres rotondes que milloraran els accessos dels 7.500 vehicles que hi passen de mitjana cada dia.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive