L'Hospital de Mataró. Foto: arxiu
L'Hospital de Mataró. Foto: arxiu

Estudien connectar els dos Arenys amb l'Hospital de Mataró en bus

La Generalitat es planteja una línia de bus que connecti els municipis també amb Mataró.

La Generalitat de Catalunya estudiarà la creació d'una línia de bus per connectar els dos Arenys amb l'Hospital de Mataró i la capital del Maresme. Aquest és un dels compromisos que va arrencar l'alcalde d'Arenys de Munt, Josep Sánchez, i l'alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno, després de reunir-se amb la Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, on van demanar finançament per la creació d'una línia que connectés amb l'Hospital.

La resposta va ser anar un pas més enllà  i afegint-hi la possibilitat de connectar directament amb la capital del Maresme realitzant alguna parada més i no anant només directament a l’hospital.

Segons expliquen al web municipal d'Arenys de Munt, els responsables de la Direcció de Transports i Mobilitat de la Generalitat es van comprometre a fer un estudi d’horaris i costos amb l’empresa Sagalés, concessionària de l'actual servei de bus interurbà entre els dos Arenys. La voluntat de l’Ajuntament d'Arenys de Munt és, si escau, cofinançar el projecte: ja està prevista una partida per a l’any 2020 i la seva possible ampliació al pressupost de l’any 2021 per finançar-lo, tot i que es treballa amb la possibilitat que la Generalitat doni cobertura econòmica al nou servei, tenint en compte el volum de població dels dos Arenys, que arriba als 25.000 habitants.

També es va posar sobre la taula la necessitat de millorar la línia interurbana entre els dos Arenys,  redefinint el servei en dissabtes i la dotació de més autocars, ja que actualment la línia està col·lapsada.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive