La màquina esfondrada al passeig marítim. Foto: Ajuntament / La Vanguardia
La màquina esfondrada al passeig marítim. Foto: Ajuntament / La Vanguardia

S’esfondra part del passeig marítim de Premià de Mar

L’esfondrament es va produir quan hi passava la màquina escombradora i, segons l’alcalde, l’incident està provocat per la manca de protecció del litoral maresmenc

Un tram del passeig marítim de Premià de Mar es va enfonsar just quan hi passava una màquina escombradora del servei de neteja municipal. Els fets van tenir lloc dimecres passat i han posat de manifest la debilitat d’aquest sector de la ciutat. L’alcalde, Rafa Navarro, ha demanat que s’activi el pla de protecció del litoral maresmenc previst pel Govern de l’Estat, de cara a evitar accidents més greus.

L’incident es va produir dimecres 21 al matí, quan una màquina del servei de neteja estava treballant al passeig Marítim, a l’alçada de l’Estació de Rodalies de Premià de Mar. Al pas del vehicle, el passeig es va esfondrar, i la màquina va quedar atrapada en l’esvoranc, de grans dimensions.

4f4c5c1e 8d40 4972 be82 b96c932c22d5

Treballadors reparant l'esfondrament. Foto: Ajuntament / La Vanguardia

L’alcalde, Rafa Navarro, es va desplaçar al lloc dels fets i des d’allà, en un vídeo penjat a les xarxes socials, va reclamar solucions per protegir el litoral premianenc i maresmenc de cara a evitar aquest tipus d’accidents. Segons Navarro, l’enfonsament es va produir per la manca de sorra a la platja, fet que permet que l’aigua s’escoli fins a sota les roques que sustenten el passeig, erosionant la base.

El Ministeri de Medi Ambient ha proposat per al Maresme una solució per evitar l’erosió del litoral, basada en l’allargament dels espigons existents. Una solució que ha generat molta controvèrsia al territori, però que Navarro ha defensat malgrat que “potser no sigui la millor” ja que la considera molt urgent. “Som tan ecologistes com qui més, però això no ens pot tornar a passar, la propera vegada serà una persona i no una màquina”, ha resolt.

Arxivat a:

Comentaris (1)

pareu Fa 4 mesos
el Maresme es cau a trosos mentre s'ens ompla i es destina els diners publics de la comarca i ciutats de la mateixa a la xusma que ens roba. gracies polítics maresmencs per carregar-vos la comarca, la gent i vosaltres enrequir-vos cobrant de portar-nos la xusma a delinquir i després els deixeu sueltos al carrer que li donen de menjar i passin por els ciutadans, volsatres ja teniu les vostres comisions, felicitats

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive