capgros.com

Es presenta una proposició de llei a favor de la regeneració de les platges

Tots els grups parlamentaris catalans voten a favor d'una actuació eficaç sobre aquest tema

Tots els grups parlamentaris de Catalunya –CiU, PSC, ERC, PPC i ICV-EA-, han presentat avui conjuntament a la taula de la mesa del Parlament de Catalunya una preposició de llei que insta el Consell Executiu de la Generalitat a intervenir en la recuperació de les platges de Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar i el Masnou.

Segons ha informat el Consell Comarcal del Maresme, entitat que havia presentat la petició en els dirigents polítics, concretament aquests han demanat al govern català acordar amb el govern estatal la regeneració urgent d'aquestes platges atenent les solicituds presentades per aquests consistoris i garantitzant el mínim impacte medi ambiental.

En segon lloc, els parlamentaris han acordat crear i acordar conjuntament amb el govern de l'Estat un Pla d'Estabilitat i manteniment de les platges en prevenció de noves incidències. Sobretot es demana més eficacia en aquelles platges que pràcticament han desaparegut i que fins ara no han rebut cap tipus d'aportació de sorra.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive