Millores en el subministrament elèctric d'Endesa al Maresme
Millores en el subministrament elèctric d'Endesa al Maresme

Endesa inverteix al Maresme per reduir incidències davant les crítiques dels municipis

La companyia inverteix 860.000 euros per reduir el temps d'interrupció de cara a oferir un millor servei als 254.000 clients que té a la comarca

Endesa ha instal·lat durant el 2020 un total de 56 telecomandaments en centres de transformació del Maresme amb l’objectiu de millorar la qualitat del servei. Els nous dispositius, que han suposat una inversió de gairebé 860.000 euros, permeten reduir en un 20% el temps d’interrupció del servei en cas d’incidències. L'objectiu és millorar el servei als 254.000 clients que Endesa té a la comarca, on en els darrers mesos s'hi han produït força talls de subministrament

Aquests sistemes de control remot, segons informa la companyia, permeten realitzar maniobres d’operació a distància. Així, des del Centre de Control que Endesa té a Barcelona, es pot accionar a distància els dispositius de les instal·lacions sense haver de desplaçar equips sobre el terreny en cas d'incidències.

El Centre de Control rep informació que permet detectar i aïllar els defectes que puguin produir-se a la xarxa mitjançant els elements de detecció de pas de defecte. D’aquesta manera s’estalvia temps en la localització d’avaries, amb la conseqüent reducció del temps d’interrupció del subministrament elèctric als clients que s’alimenten d’aquestes instal·lacions.

Endesa ha estat objecte de fortes crítiques per part de municipis del territori, entre ells Mataró, per deficiències en el seu servei, que provoca talls constants com els que es van viure a principis d'any a la capital del Maresme. La companyia assegura, però, que està realitzant, en els últims anys, una important inversió en la tecnificació de la seva xarxa per dotar la infraestructura elèctrica dels darrers avenços tecnològics, amb l’objectiu de donar una resposta adequada a les especificitats del territori i a les necessitats del seu mercat. 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive