L'embarcació embarrancada a la platja de Sant Vicenç

Una embarcació de 13 metres d’eslora encalla a la platja de Sant Vicenç de Montalt

Es tracta d’un catamarà d’abalisament de boies que tenia quatre persones a bord i que no es pot remolcar perquè pateix una via d’aigua

VLM Capgros 1350x366 0322
 

Un vaixell de 13 metres d’eslora ha quedat embarrancat a la platja de Sant Vicenç de Montalt. I sembla que l’embarcació en té per uns quants dies, ja que pateix una via d’aigua i no es pot remolcar.

Segons han informat fonts de Salvament Marítim, es tracta d’un catamarà d’abalisament de boies amb quatre persones a bord, que va quedar encallada a uns 50 metres d’un dels espigons de la platja de Sant Vicenç de Montalt. Els fets es van produir ahir dilluns, dia 20, cap a les 10 del matí.

El vaixell embarrancat a la platja de Sant Vicenç de Montalt

El vaixell embarrancat a la platja de Sant Vicenç de Montalt

Un socorrista de la platja va avisar a través del 112 de l’incident a Salvament Marítim, que va mobilitzar el vaixell Salvamar Mintaka, que després de diversos intents va aconseguir desencallar el catamarà. El problema, però, és que l’embarcació patia una via d’aigua, després d’haver topat amb una zona rocallosa, quelcom que feia impossible que fos remolcat.

L’única opció va ser deixar l’embarcació assegurada a la platja, lligada amb diferents cordes. Segons Salvament Marítim, l’armador del vaixell ha de presentar un pla de reflotament a la Capitania Marítima de Barcelona, per poder procedir a la retirada del catamarà.

Comentaris (1)

Mataroní empipat Fa 8 dies
Si, ja... I si a l'armador li surt mes car reflotar i treure l'embarcació, el que farà es deixar-la a la platja fins que la primera tempesta la destrossi i després cobrar de l'assegurança. Espero que les autoritats buidin l'embarcació de combustible i altres contaminants abans de que aixó passi!

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive