Vista del Carrer Gran, amb les parades de la Fira del Càntir a l'esquerra, durant la tarda de dissabte
Vista del Carrer Gran, amb les parades de la Fira del Càntir a l'esquerra, durant la tarda de dissabte

Redacció

Els carrers d'Argentona s'omplen en el seu últim dia de festes

La Fira del Càntir compleix les previsions i arribarà als 75.000 visitants

Després de quatre dies d'actes culturals i festius, Argentona clou avui la seva Festa Major d'estiu, que ha comptat amb tres grans esdeveniments: la Fira Internacional de Ceràmica i Terrissa d'Argentona, la Garrinada i els actes festius de la Festa Major de Sant Domènec.

El fet de ser diumenge i que hi hagi hagut unes temperatures no excessivament caluroses han estat claus perquè al llarg d'avui milers de persones inundessin els carrers del centre de la vila.

En el cas de la Fira del Càntir, les previsions de rebre a 60.000 visitants durant el cap de setmana s'ha acomplert. "Hem pogut mantenir els 75.000 visitants que vam tenir durant l'any passat, i això que enguany hem tingut un dia menys de fira, del 4 fins al 6 d'agost" ha comentat el director de la Fira del Càntir, Oriol Calvo. El Museu del Càntir ha rebut una mitjana de més de mil visites diàries.

Avui era el torn de les sardanes, que a partir de les set han omplert de dansaires l'Hort del Rector, les Havaneres al pati de ciment del Centre Parroquial o els concerts de la Garrinada, amb la rumba dels Gertrudis i el cantautor Feliu Ventura. A la una del migdia a la Plaça Nova hi ha hagut un dels actes més curiosos del dia, amb la vuitena edició de la Repicatronada, organitzada per la Colla de Diables d'Argentona. L'acte es basa en crear una gegantina traca amb espetec final que fa vibrar tota la plaça.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive