M.Coll

El Parc de les Aus es solidaritza amb els nens de Nicaragua

Durant tot el mes de desembre aquesta entitat de Vilassar de Mar organitza activitats a favor dels projectes de l'ONG Reach International

Per quart any consecutiu el Parc de les Aus de Vilassar de Mar ha organitzat pel proper mes de desembre diverses activitats solidàries amb la voluntat d'obtenir diners per a finançar una llar per acollir els infants del carrer de la ciutat La Trinidad de Nicaragua. En aquesta ocasió, el parc brinda la seva ajuda a l'ONG Reach International, una entitat amb més de 30 anys d'experiència i que coordina en aquest país de Centre Amèrica i en molts d'altres diversos projectes: apadrinaments de nens, creació i manteniment de llars d'acollida, escoles, hospitals, centres de dia i menjadors.

Les IV Jornades Solidàries del Parc ofereixen una bona colla d'activitats als infants perquè coneguin el Tercer Món. Per exemple, s'han organitzat per aquest proper mes varis tallers infantils, en el quals els nens podran crear missatges de solidaritat, que es faran arribar a La Trinidad. També es podrà visitar l'exposició “Un vol pel somni d'un infant”, un recull de fotografies que mostren el canvi de vida que suposo per un nen del carrer ser apadrinat.

L'acte central d'aquestes jornades tindrà lloc el proper 19 de desembre quan es celebrarà la Gran Festa Solidària sota el lema “Trobada amb els infants dek món”. Una important novetat d'aquesta edició es la realització del SolidariCASAL Nadal 2004, una activitat lúdico-educativa per a nens i nenes que té com a eixos transversals la solidaritat i els drets dels infants. A més, durant tot aquest mes i fins el 6 de gener, un 10% de la recaptació de les entrades al parc s'entegaran a Reach International. Finalment, durant aquests mateixos dies també s'habilitarà al Parc un punt de recollida de joguines perquè aquest Nadal cap infant es quedi sense regal.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive