capgros.com

El Mar de Flors celebra la quarta edició com a acte associat al Fòrum

La Mostra de Flor i Planta de Vilassar de Mar se celebra els dies 14, 15 i 16 de maig

La primavera viurà el seu màxim esplendor a Vilassar de Mar el cap de setmana del 14, 15 i 16 de maig. Durant aquests tres dies, els carrers s'ompliran de flors i jardins en una nova edició de la Mostra de Flor i Planta al carrer, més coneguda amb el nom de Mar de Flors.

El certamen arriba aquest any a la seva quarta edició amb un al·licient afegit, ser un dels actes adherits al programa del Fòrum Universal de les Cultures, esdeveniment amb el qual comparteix un eix temàtic, l'aposta per la sostenibilitat i la diversitat cultural.

L'activitat principal del Mar de Flors tornarà a ser el recorregut per diversos indrets de la ciutat que estaran decorats i enjardinats de forma especial. Durant la mostra també es podran visitar façanes i jardins particulars que també se sumen a la iniciativa.

El programa d'activitats inclou tres exposicions de fotografia. La primera, titulada Flors de la Natura, a càrrec de Carles Celma; la segona es titula Camins de Vent i mostrarà fotografies d'Imma Romeu. Per últim, a Can Bisa es podran veure les imatges del segon concurs de fotografia del Mar de Flors, fetes el 2003.

Durant tot el cap de setmana, a més, es podrà participar en activitats com ara una hora del conte per a infants, una xerrada sobre la cuina amb flors, un espectacle de dansa, demostracions d'art florar espontànees o un tastet de productes a càrrec de l'Agrícola de Vilassar de Mar.

Els restaurants i les pastisseries del poble també participaran a la mostra amb menús especials fets a base de flors.

El Mar de Flors està organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica i té un pressupost de 56.200 euros.

Jornada Tècnica
Dins el marc de la Mostra de flor i planta al carrer també hi ha lloc per a la reflexió i la trobada dels professionals de la jardineria i dels responsables municipals de parcs i jardins. Es tracta de la IV Jornada Tècnica de Jardineria Sostenible, que se celebrarà un dia abans de l'inici del Mar de Flors, el dijous dia 13. Aquesta jornada, com el conjunt de la mostra, també és un acte associat al Forum Barcelona 2004 ja que també respon a l'eix de la sostenibilitat que s'ha volgut potenciar amb aquest gran esdeveniment.

La Jornada tècnica es celebrarà al Mercat de la Flor i s'hi tractaran temes com el projecte que es porta a terme al Centre de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) o sobre la gestió de l'aigua en zones verdes mediterrànies.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive