J.V.

El govern de Vilassar de Mar es reestructura després de quedar en minoria

L'alcalde, Pere Almera, ha presentat avui el nou cartipàs i els seus objectius prioritaris

L'alcalde de Vilassar de Mar, Pere Almera, ha presentat avui el nou cartipàs municipal derivat dels canvis que ha provocat la marxa, la setmana passada, dels dos regidors d'ERC del govern, i després de l'abandó d'ICV a principis del mes d'octubre.

Els sis regidors socialistes han hagut d'assumir les carteres que han deixat vacants els republicans, Urbanisme i Obres i Medi Ambient. En concret, aquestes dues regidories les ha assumit l'alcalde, Pere Almera, a l'espera de la incorporació del nou regidor que substituirà en el càrrec Rosa Galí, que ha renunciat per motius personals. Aquest nou regidor és el número 7 de la llista socialista, Daniel Càrceles, i previsiblement assumirà la cartera de Medi Ambient.

La marxa dels socis de govern ha obligat a modificar la resta del cartipàs. Així, l'actual titular de Cultura, Carme Ramon, assumirà també la cartera de Promoció Econòmica, mentre que la regidora de Benestar Social, Montserrat Ros, també s'encarregarà de Sanitat i Consum. Pel que fa al Governació i Serveis Generals, aquesta passarà a mans de Josep Albert Petit, que fins ara portava Hisenda i Ensenyament. Enric Flamerich, per la seva banda, assumeix Habitatge a banda d'Esport, Joventut, Comunicació i Participació Ciutadana.

Almera també ha aprofitat la presentació de la nova composició del seu govern per anunciar els que seran els seus objectius prioritaris a partir d'ara, i entre els que s'inclou la revisió del sistema de recollida Porta a Porta. Aquest, precisament, va ser un dels temes que va originar la crisi que va finalitzar amb la marxa d'ICV del govern. L'alcalde de Vilassar de Mar ha anunciat la voluntat de buscar un sistema més còmode pels ciutadans i que al mateix temps garanteixi la sostenibiltitat econòmica del servei.

L'execució del pla de manteniment urbà és un altre dels objectius que s'ha marcat Almera en aquesta nova etapa de govern en minoria de Vilassar de Mar. Projectes com la reurbanització dels carrer Miquel Borotau i del passatge de l'Estació séran els primers que es portaran a terme.

El govern socialista també es posarà a treballar de forma imminent en l'elaboració d'una proposta de pressupost per al 2005, amb l'objectiu de presentar-lo a la resta de forces polítiques i aconseguir els vots suficients per arpovar-lo. En aquest sentit, Almera ja va manifestar a capgros.com la seva confinaça en tirar endavant els pressupostos tot i la minoria.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive