capgros.com

El director del Museu del Càntir suspès de sou i feina durant vint dies

Una auditoria detecta irregularitats en la gestió del director al capdavant de la institució argentonina

El director del Museu del Càntir d'Argentona, O. Calvo, ha estat suspès de sou i feina durant vint dies per mala gestió. Una auditoria interna de l'Ajuntament d'Argentona ha determinat que Calvo va cometre alguns errors comptables, concretament compres sense factura o diners que cobraven als artistes que exposaven al museu i que no s'havien declarat. L'informe també diu que hi ha irregularitats en els donatius que fan els bars i d'altres establiments quan arriba la Fira del Càntir.

El propi director del Museu del Càntir, O. Calvo ha explicat que el dia a dia obliga a l'empresa municipal a afrontar pagaments immediats que només es poden fer amb les aportacions directes que fan alguns col·laboradors. Tot i el maldecap, Calvo se sent reconfortat per la decisió del Patronat del Museu del Cantir, que el passat dijous va validar les despeses realitzades pel seu director.

L'alcalde d'Argentona, Antoni Soy ha defensat la tasca del director del Museu del Càntir i ha assegurat que ningú s'ha embutxacat res. Segons Soy els diners han revertit en millores pel Museu. De totes formes, l'alcalde també ha dit que a partir d'ara caldrà ser més curós amb els comptes del Museu.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive