Irene Cortijo

El defensor del vilatà d’Argentona intervé en 36 actuacions durant el 2005

Ferran Merino va donar compte de la seva activitat durant el 2005 al ple municipal

El defensor del vilatà d'Argentona, Ferran Merino, va intervenir en 36 actuacions de les quals 25 eren queixes, 8 demandes d'informació i 3 d'ofici. Del total de les 36 actuacions, 31 han estat resoltes mentre que 5 encara es troben en tràmit. Ferran Merino, defensor del vilatà des de l'any 2002 quan es va implantar aquest servei a Argentona, va exposar les dades del 2005 el passat divendres dia 7 en el ple municipal. Tot i la tasca realitzada, Merino va insistir en què cal donar a conèixer més aquest servei ja que “només entre el 15 i el 20% de la població coneix el defensor del vilatà”.

Per millorar el servei de defensa al ciutadà caldria, segons Merino, comptar amb un axiliar expert en administració local i disposar d'unes hores de treball retribuïdes.

Durant l'exposició de la tasca realitzada durant el 2005, Ferran Merino va aprofitar per donar el toc d'alerta a alguns departaments de l'Ajuntament que no li faciliten la feina.

Tot i les millores que encara s'han d'implantar, durant el 2005 s'ha instal·lat un sistema informàtic per fer el seguiment dels tràmits, s'ha dotat a l'oficina de tot el material necessari i s'ha instal·lat un cartell a l'Ajuntament Vell amb l'horari d'atenció al ciutadà.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive