J. Vives

El Consell Comarcal destinarà més diners a les beques pel servei de menjadors escolars

L'ens comarcal també gestiona el servei de transport escolar al Maresme

El Consell Comarcal del Maresme (CCM) destinarà 552.033 euros a beques per a les famílies que vulguin portar els seus fills als menjadors escolars. Aquesta xifra representa un augment del 83% respecte el pressupost de l'any passat, que va ser de 300.759 euros. El Departament d'Ensenyament de la Generalitat ha augmentat la dotació pressupostària destinada a la comarca per aquest servei després de comprobar que la invesió del curs passat va ser insuficient per cobrir la demanda.

Aquestes ajudes estan destinades a les famílies que, per motius econòmics, socials o geogràfics, tinguin dificultats per accedir a l'escola. Les beques faciliten que els infants que cursen segon cicle d'infantil, primària o secundària obligatoria puguin quedar-se a dinar al menjador de l'escola. El Consell Comarcal gestiona, al Maresme, un total de 21 menjadors, 12 a escoles de primària i 9 a centres de secundària. L'empresa adjudicatària del servei és Cuines Sehrs.

D'altra banda, el CCM també s'encarrega de la gestió del servei de transport escolar a la comarca. En el curs 2003-2004, està previst que facin ús d'aquest servei un total de 3100 escolars, 1400 de primària, 1400 de secundària i 300 d'educació especial.

La Unió Temporal d'Empresaris (UTE), que engloba les empreses Asistencia y Servicios S.L., l'Empresa Casas, Autocars Calella i Autocars Barba, és l'adjudicatària del servei. Per al nou curs s'han establert 37 rutes que es cobriran amb 45 vehicles. El servei escolar obligatori, que trasllada els infants d'un municipi a un altre, estarà subvencionat per la Generalitat de Catalunya, mentre que el servei no obligatori, que contempla les rutes dins el mateix terme municipal, es financia a través de la quota dels usuaris.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive