capgros.com

El Centre d'Estudis daVinci rep el premi a la conciliació laboral

L'empresa de noves tecnologies mataronina bitlonia.com s'endú un accèssit del certamen impulsat pel Consell Comarcal del Maresme

Aplicar la flexibilitat laboral, adeqüar els horaris perquè els treballadors i treballadores puguin estudiar, finançar la formació i reciclatge dels empleats o confeccionar els horaris tenint en compte els fills petits són algunes de les mesures que han valgut el premi Conciliació de la Vida Laboral i Personal al Cetre d'Estudis daVinci, de Vilassar de Dalt. "És la primera vegada que em donen un guardó per aplicar el sentit comú", ha dit Xaro Mariscal, gerent de l'empresa maresmenca en recollir el guardó, una escultura de l'artista Xavier Marto.

Mariscal ha volgut instruir altres empresaris argumentant que si els treballadors tenen una vida personal satisfactòria els afavoreix el rendiment a la vida professional.

En el mateix sentit s'ha expressat Josep Lluís de Gabriel, gerent de Bitlonia.com, una l'empresa especialitzada en negocis a internet que ha guanyat un accèssit pel desenvolupament d'una intranet corporativa que permet als seus treballadors i treballadores combinar períodes de teletreball amb el treball presencial convencional.

"Entenem que la implantació d'aquestes polítiques per la nostra empresa han tingut un retorn mesurable en forma de qualitat de servei i productivitat", ha dit de Gabriel.

L'acte de lliurament de premis va tenir lloc el passat dimarts 23 de març en el decurs de l'acte de cloenda de la primera fase del Pla de Conciliació de la Vida Laboral i Personal. El Vicepresident 1r. del Consell Comarcal del Maresme, Antoni Soy, i de la Secretària de Família de la Conselleria de Benestar i Família, Montserrat Tur van ser els encarregats de donar els guardons.

El Pla de Conciliació de la Vida Laboral i Personal s'emmarca dins de les accions acordades pel Pacte Territorial per l'Ocupació del Maresme amb la finalitat de millorar l'ocupabilitat i les polítiques d'igualtat d'oportunitats.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive