El nou institut de Dosrius, una de les inversions previstes al Maresme.
El nou institut de Dosrius, una de les inversions previstes al Maresme.

Dosrius rep autorització per deixar d’aplicar les franges horàries

El passat 1 de maig l’Ajuntament de Dosrius va demanar formalment a la Delegació del Govern a Catalunya una exempció en l’aplicació de les franges horàries

El Govern espanyol ha atès favorablement la petició de l’Ajuntament de Dosrius per deixar d’aplicar les franges horàries per a passejar i practicar esport, fonamentada en la gran dispersió territorial del municipi del Maresme. En aquest sentit, els veïns i veïnes podran sortir a passejar o practicar esport a qualsevol hora del dia, entre les 6 i les 23h, sempre i quan no abandonin el seu nucli de residència (Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far).

El passat 1 de maig l’Ajuntament de Dosrius va demanar formalment a la Delegació del Govern a Catalunya una exempció en l’aplicació de les franges horàries per a realitzar activitat física no professional a l’aire lliure. El consistori dosriuenc va fonamentar aquesta petició en l’elevada dispersió geogràfica del municipi i en el fet que cap dels 3 nuclis de la població arriba als 5.000 habitants. En resposta a aquesta sol·licitud, la Delegació del Govern a Catalunya ha remès una carta a l’Ajuntament responent favorablement a la sol·licitud formulada pel consistori; i, per tant, es poden deixar d’aplicar les franges horàries.

Com a conseqüència d’aquesta autorització, des del divendres 8 de maig queden eliminades les restriccions horàries als nuclis urbans de Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far per a sortir a passejar o practicar esport a la via pública. No obstant, sí que es mantenen les restriccions de mobilitat de tipus geogràfic. En aquest sentit, els veïns i veïnes de Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far podran sortir a passejar o fer esport a qualsevol hora del dia, però sense abandonar el seu nucli de població.

Quines precaucions i condicionats cal tenir en compte per sortir a passejar o fer esport?

L’activitat esportiva es podrà dur a terme a qualsevol hora del dia (entre les 6 i les 23h) i s’haurà de fer de forma individual i amb la protecció adequada, sempre dins del nucli de residència.

Pel que fa als passeijos, també queden acotats a la franja horària compresa entre les 6 i les 23h. Es podrà realitzar de forma individual o amb l’acompanyament d’una altra persona que visqui en el mateix domicili. No està permès allunyar-se més d’un quilòmetre del domicili de residència.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive