La platja de Mataró
La platja de Mataró

Creix l'ocupació hotelera al Maresme a l'agost

L'ocupació ha arribat al 95%, un increment de cinc punts respecte a l'estiu passat

Aquest mes d'agost ha estat el millor en molts anys a la costa del Maresme pel que fa a l'ocupació hotelera. Segons el president del Gremi d'Hostaleria de la comarca, Jordi Noguera, l'ocupació ha estat aproximadament del 95%, una xifra que suposa un increment de cinc punts respecte l'assolida en el mateix mes de l'any passat.

"La inseguretat en aquestes zones ha fet que, majoritàriament, francesos i italians s'hagin abocat de ple a la nostra zona turística"

Noguera justifica aquest increment per un repunt del turisme familiar i, especialment, per la inestabilitat política que es viu al nord d'Àfrica i a països com Turquia, per exemple. "La inseguretat en aquestes zones ha fet que, majoritàriament, francesos i italians s'hagin abocat de ple a la nostra zona turística", assenyala.

Creixement del turisme interior

Tot i que l'increment del públic francès ha estat el més significatiu aquest estiu, Noguera també ha destacat la recuperació del turisme interior amb un "creixement notable" de famílies catalanes i espanyoles que han escollit el Maresme per passar uns dies de vacances. Pel que fa al perfil del turista, Noguera assegura que “és molt divers” però que el majoritari aquest mes estiu seria una família amb nens provinent del centre d’Europa, seguit del turisme juvenil que encara és molt important al litoral del Maresme. 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive