J.V.

Creen a Arenys de Mar l'Associació de Dones per la Igualtat

L'entitat vol realitzar un protocol d'actuació per ajudar les persones en situació de necessitat

Un col·lectiu d'arenenyenques acaba de crear l'Associació de Dones per la Igualtat d'Arenys de Mar, una nova entitat que neix amb l'objectiu de treballar per a la defensa del dret de les persones i principalment de la igualtat, ja sigui en qüestions de gènere, raça o religió. L'associació, que està oberta tant a dones com a homes, vol convertir-se en un punt de trobada dels ciutadans sensibilitzats en el tema de la igualtat.

Entre les activitats que vol portar a terme aquesta nova associació destaca la realització d'un protocol d'actuació per ajudar a les persones que es trobin en situació de necessitat. Aquest protocol es realitzarpa conjuntament amb la regidoria de Benestar i Família de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra. Actualment l'entitat té un telèfon mòbil per atendre aquests casos i disposa d'un despatx propi a l'edifici del Calisay.

D'altra banda, l'Associació de Dones per a la Igualtat té previst portar a terme activitats d'entreteniment i de formació, com ara cinefòrums, conferències i xerrades. Per al proper dia 25 d'abril, l'entitat ja ha organitzat una xerrada i per al juny s'està preparant un curs de ioga a la platja.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive