capgros.com

Construiran 68 vivendes de protecció oficial al Pla dels Frares

La Generalitat ha adjudicat el projecte, que està valorat en 4.592538 euros

L'Institut Català del Sòl de la Generalitat de Catalunya ha adjudicat les obres de construcció dels 68 habitatges de protecció social del Pla dels Frares, a Arenys de Mar, a l'empresa ACS, Proyectos Obras y Construcciones SA. El termini d'execució de les obres, que tenen un pressupost de 4.592.538,30 euros, serà de 17 mesos. La promoció també inclou la construcció de locals comercials i d'aparcaments subterranis.

L'empresa AdM, Moragas-Compta Arquitectes ha estat l'encarregada de redactar el projecte bàsic dels habitatges del Pla dels Frares. L'objectiu inicial era el d'adaptar l'edifici al seu entorn, la part alta d'un turó amb vistes al mar, amb un fort pendent i vegetació frondosa. Per això l'edifici, de tres pisos, es contruirà seguint una forma d'L, alinat al camí de la Plana i amb un espai interior lliure i verd.

L'edifici constarà de quatre escales amb accessos independents. D'aquesta manera es podran definir quatre nuclis, dos per a habitatges de lloguer per a famílies i els altres dos, de vivendes més reduides, per als joves. Els pisos familliars tindran tres dormitoris, mentre que els destinats als joves disposaran d'un o dos dormitoris.

En total es construiran 68 habitatges de protecció oficial, que tindran entre 36 i 76 metres quadrats. La distribució dels habitatges s'ha fet de manera que es poguessin minimitzar els espais de pas i gaudir de la màxima longitud de façana.

L'edifici tindrà també dues plantes subterranis, amb 83 places d'aparcament que poden ser utilitzades tant pels usuaris de l'edifici com per persones externes.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive