capgros.com

Construeixen un nou vial entre Els Garrofers i la carretera d'Argentona

Les obres permetran millorar l'entrada i sortida del polígon industrial de Vilassar de Mar i redistribuir el trànsit de camions

Les obres del nou vial que conectarà el polígon industrial Els Garrofers, de Vilassar de Mar amb la Carretera d'Argentona ja estan en marxa. Els treballs inclouen l'adequació del tram actualment de sorra del Camí del Mig que va del polígon industrial a la carretera.

A banda de millorar l'entrada i sortida del polígon, les obres serviran també per redistribuir el trànsit de camions que actualment passen pel nucli urbà de la població, sobretot per la carretera de Cabrils i l'avinguda Eduard Ferrés i Puig.

L'obra té un pressupost de 564.128 euros i ha estat adjudicada a l'empresa Paviments Martín, SL, per un període de 6 mesos. L'obra està finançada pels Ajuntaments de Vilassar de Mar i Cabrera de Mar i compta amb una subvenció de 240.000 euros dels Fons Europeus Feder aconseguida a través del Consell Comarcal de Maresme i també amb les aportacions econòmiques dels empresaris del polígon industrial.

En motiu de les obres es va enderrocar l'ermita del Sant Crist Mujal, que es trobava en mal estat de conservació. Aquest edifici es reconstruirà a la cruïlla entre Cabrera, Cabrils i Vilassar de Mar. Aprofitant les obres del vial, la constructora posarà les bases dels fonaments de la nova ermita. El col·lectiu d'Amics del Sant Crist Mujal, format per veïns dels tres municipis, ha redactat el projecte de la nova capella que també comptarà amb una font i una olivera i que es reconstruirà un cop enllestida l'obra.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive