El Consell Comarcal ha contractat 15 persones.
El Consell Comarcal ha contractat 15 persones.

Redacció

El Consell Comarcal contracta 9 dones i 6 transsexuals

Són contractacions que es fan en el marc del Programa Treball i Formació

El Consell Comarcal del Maresme, que ja fa deu anys que col·labora en el Programa Treball i Formació, ha contractat en aquesta ocasió 9 dones i 6 persones transgènere amb perfil professional administratiu. Totes elles es trobaven en situació d’atur i desenvoluparan les seves tasques laborals a l’Arxiu Comarcal del Maresme, al Consorci de Turisme Costa de Barcelona-Maresme i a diferents serveis del propi Consell Comarcal del Maresme.

La setmana passada van signar el contracte laboral aquestes 15 persones que, a partir d’ara, i durant un any, treballaran en diferents departaments i serveis del Consell Comarcal del Maresme. Aquestes contractacions s’emmarquen en el programa que impulsa el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) per promoure la inserció laboral dels col·lectius que tenen més dificultats per accedir al mercat de treball.

El Programa Treball i Formació -impulsat pel SOC i cofinançat per la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el propi Consell Comarcal del Maresme- és una política activa de foment de l’ocupació. L’objectiu és que les persones en situació d’atur que tenen més dificultats per accedir al mercat de treball puguin adquirir una experiència laboral en un entorn real i, a la vegada, rebin una formació i una orientació laboral individualitzada que els permeti desenvolupar les seves capacitats i millorar la seva futura ocupabilitat.

Amb el contracte signat, a més de treballar i adquirir experiència professional durant 12 mesos aquestes persones, doncs, rebran formació transversal de 60 hores en competències digitals i tindran un acompanyament individualitzat.

Les persones que s’han incorporat aquesta setmana al Consell Comarcal del Maresme han estat contractades a partir de la Línia Trans i de la Línia Dona. A la primera convocatòria van optar-hi 27 persones i, a la segona, 80.

Comentaris (5)

Algú Fa 1 mes
I des de quan és notícia això?? Com si fossin especials... Si seguim així mai hi haurà igualtat
Esteve Domènech Fa 1 mes
A llavors al Consell Comarcal, es important la qualitat a la feina, o no cal. Només cal ser dona o trans? Això no és discriminació per gènere? Que hi tenen de dir els bibliotecaris, arxivistes, administratius, etc... Vaja, que contracten qui volen, cal ser amigueta i llestos.
Agenda woke al 100%... Fa 1 mes
perque no es mira la capacitat, idiomes, estudis....? i punto, a alguna d'aquestes persones les rebutjaria el consell o alguna administracio pel seu genere o sexe? a que no?, doncs tampoc a cap home se l 'hauria de discriminar per ser-ho, igualtat es aixo? no s'ho creu ningu. pero clar, sembla que a tots els politics li agrada fer punts amb aquests temes, al final es donara prioritat per raöns de genere, creences, origens...i el que no entri en aquests col.lectius...que fara?.
aixo es diu discriminacio... Fa 1 mes
per raöns de genere, ningu pot se discriminat negativament, pero aixo ha de comportar que tampoc ho sigui "positivament", s'ha de contractar per la seva capacitat, no per raöns merament politiques, que no ens enganyin, cada vegada que algu es discriminat positivament un altre es discriminat negativament, no es pot combatre la suposada desigualtat creant mes desigualtat, es que com donar a un col.lectiu drets a canvi de treure-li a un altre.
Així anem Fa 1 mes
A l'Administració s'hi accedeix, quan cal, pel que marca la llei: igualtat, mèrit i capacitat. Si volen donar feina a persones amb baixa formació, que pactin amb empreses de diversos sectors feina i formació adient amb condicions favorables per a tothom

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive