J.V.

Comencen les obres de millora al Port d'Arenys de Mar

Es faran millores al vial de la zona de ponent i a l'aparcament de davant la platja

Ports de la Generalitat inicia avui les obres de millora en un vial i a l'aparcament del port d'Arenys de Mar. En concret, les obres afecten el paviment del vial de la zona de ponent i a l'aparcament situat al davant de la platja, entre la riera i la plaça de les Palmeres.

El projecte inclou la millora del paviment d'aquest vial, que és un dels accessos que uneix Arenys de Mar amb el port per sota de la Nacional II. Les obres afecten, d'una banda, el tram comprès entre la riera i la rotonda de ponent i, d'altra, el camí que enllaça la rotonda amb les naus de vendes de peix. En aquests trams el paviment està malmès a causa de l'augment del volum de tràfic en la zona després de la remodelació del pas sota la via.

Un cop finalitzades les obres del vial, es reordenarà l'esplanada de l'accés a l'aparcament situat davant la platja, entre la riera i la plaça de les Palmeres. A la zona del pàrquing s'hi pavimentarà l'esplanada, es millorarà la senyalització de la zona i es renovarà l'enllumenat públic, substituint les làmpades de vapor de mercuri per làmpades de vapor de sodi, que produeixen menys contaminació lumínica i estalvien energia.

Les obres tenen un pressupost de 112.000 euros i seran executades per l'empresa Cotesa en un termini de 2 setmanes. Posteriorment es realitzaran noves obres al Port per millorar la nau de vendes de peix blau i reordenar la zona de ponent.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive