Jessica Pujol

CiU vol que les entitats participin en el debat sobre la mobilitat

Els nacionalistes proposen la creació al Consell Comarcal d'una comissió a que treballi en aquest àmbit

El grup comarcal de CIU vol incloure les opinions de les entitats de la comarca en el document aprovat pel Consell Comarcal sobre les prioritats en mobilitat. Els nacionalistes argumenten que la resolució a la problemàtica de la mobilitat només serà efectiva des de la unitat d'acció de totes les forçes polítiques del Maresme que a més disposi d'un ampli suport dels ciutadans de la comarca i per aixó proposa que les entitats maresmenques siguin escoltades i participin en el document aprovat.

A més, CiU ha proposat a través d'una moció la creació d'una “Comissió Especial de mobilitat i infrastructures”, formada pels portaveus dels diferents grups del Consell Comarcal. Aquesta comissió s'ocuparia de dur a la pràctica la iniciativa sobre la reforma en mobilitat i infrastuctures maresmenques, rebria en comparaixença a les entitats, remetria els documents a tots els ajuntaments, es desplaçaria a les institucions de govern i s'entrevistaria amb els portaveus dels grups del Parlament de Catalunya, Congrés de Diputats i Senat per presentar les iniciatives i demanar-los el seu suport.

La qüestió de la mobilitat i les infrastructures ha estat objecte d'un llarg debat, el procés del qual va començar a finals de 1995 amb la “Ponència per a la preservació de la façana del litoral”, a la que hi van participar tots els ajuntaments i el Consell Comarcal. El debat va continuar amb la discussió de diferents propostes per part dels ajuntaments, i finalment, ha acabat amb l'aprovació del recent plenari del document titulat “Posicionament del Consell Comarcal del Maresme sobre la mobilitat i les infraestructures de la comarca del Maresme”. La creació d'aquesta Comissió seria un pas més per a tirar endavant les propostes i iniciatives esmentades.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive