Cristina Puig

CiU demana més trens i més neteja a les vies

El grup parlamentari nacionalista ha presentat dues proposicions en aquest sentit

El grup parlamentari de CiU vol que Renfe posi en marxa més trens i que garanteixi més neteja a les vies. Per aquest motiu ha presentat dues proposicions no de llei que la Mesa del Parlament de Catalunya ha admés a tràmit. En concret, es demana el reforçament del servei de trens de la línia C1 especialment a les hores punta, així com l'augment del número de combois en aquestes franjes. Segons el diputat maresmenc de CIU, Ramon Camp, així ho evidencien les dades “ en el període 1992-2004 el passatge ha crescut un 80% en dies laborables, mentre que l'oferta només ho ha fet en un 2% i les freqüències de pas pràcticament ni s'han modificat”.
Camp basa les seves peticions en l'informe que sobre el transport ferroviari ha presentat el Departament de Política Territorial i Obres Públiques, i que detecta una situació propera a la saturació de 7 a 9 del matí especialment en el tram comprés entre Premià de Mar i Plaça Catalunya. A més de demanar més trens, el diputat convergent demana a RENFE que netegi els terrenys per on passen les vies del tren i que es reparin els desperfectes en els murs de separació de les vies dels vials.
L'objectiu de CIU és que el Govern català prengui mesures al respecte, ja que si bé la línia 1 de Rodalies és de titularitat estatal, és a la Generalitat a qui correspon vetllar per un transport públic de qualitat.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive