Presentació del Carnet Jove d'Arenys de Mar
Presentació del Carnet Jove d'Arenys de Mar

El Carnet Jove donarà descomptes als comerços d'Arenys de Mar

L'objectiu és potenciar el comerç local i que el Carnet Jove ofereixi noves avantatges al jovent, en una prova pilot que s'estendrà a altres municipis

VLM Capgros 1350x366 0322
 

Els usuaris del Carnet Jove residents a Arenys de Mar podran gaudir, a partir de la tardor, de descomptes específics en establiments i comerços locals. Es tracta d'una prova pilot per potenciar el comerç local i de proximitat i oferir noves avantatges als usuaris d'aquest carnet, molt estès entre el jovent català.

El projecte del Carnet Jove d'Arenys de Mar es posarà en marxa a l'octubre, gràcies a un acord entre la Generalitat i l'Ajuntament del municipi maresmenc. A Arenys de Mar hi ha actualment 1.036 persones titulars del Carnet Jove, una eina que ofereix avantatges i descomptes en formació, cultura, salut o mobilitat internacional. De cara a la tardor, s'hi sumaran descomptes a les botigues del municipi. 

Segons la Generalitat, l'objectiu és que els joves puguin utilitzar el carnet en comerços i establiments locals i, d’aquesta manera, estrènyer més el seu arrelament i identitat amb el municipi i reforçar el seu vincle amb el comerç de proximitat. El carnet serà específici i inclourà el logotip de l'Ajuntament. Aquests nous avantatges s’afegiran a l’oferta actual del CJ a la ciutat, repartida entre els àmbits d’esports (23,5%), tecnologia (17,6%), cultura (5,9%), salut (5,9%), turisme i mobilitat (5,9%) i altres (41,2%).

A més del jovent d’Arenys de Mar, dels descomptes al comerç i serveis locals del CJ al municipi també se’n poden beneficiar el conjunt dels titulars del carnet a la comarca del Maresme (29.231 joves), a la demarcació de Barcelona (346.413 joves), al conjunt de Catalunya (529.072 joves) i arreu d’Europa (més de 6 milions).

L'Area de Joventut de la Generalitat va iniciar en fase de prova pilot el Carnet Jove Local el 2018 en un total de set municipis catalans. L’èxit de la iniciativa fa que Joventut l’hagi seguit estenent a nous municipis i comarques com és el cas d’Arenys de Mar.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive