Una edició anterior del Canet Rock
Una edició anterior del Canet Rock

Capgròs.com - ACN

El Canet Rock manté en ferm la seva edició d'aquest any

El Canet Rock, en la línia d’altres festivals de música, s’adaptarà a les restriccions tirant de tests d’antígens, mascaretes i distàncies

Canet Rock treballa des de fa mesos en l'edició d'aquest 2021, prevista pel 3 de juliol, i es manté ferm en la voluntat de celebrar el festival, adaptant l’espai i els protocols a les restriccions vigent al juliol en la lluita contra la Covid-19. El de Canet és el festival més important del Maresme i té exhaurides les entrades.

Els responsables dels grans festivals a Catalunya han començat a treballar en un pla per presentar-lo a les autoritats sanitàries. Utilitzar testos ràpids, incrementar la superfície dels festivals per ampliar el distanciament social, l'ús de mascareta i el fet que es facin a l'aire lliure són alguns dels asos que esgrimirà el sector per fer possible les edicions d’aquest estiu. Els principals esculls serà veure si els assistents poden estar drets o es manté l'obligació de preassignar un seient i si podran arribar els caps de cartell internacionals.

Una de les mesures seria ampliar l'espai al Pla d'en Sala

Una de les mesures seria ampliar l'espai al Pla d'en Sala

El cas del Canet Rock

Un dels factors que poden beneficiar el Canet Rock és el fet que el cartell està format per músics dels Països Catalans i no depenen de la mobilitat d'artistes a nivell internacional. "Evidentment, l'imaginem i estem lluitant per fer-lo des de ja mateix ", explica la seva directora, Gemma Recoder en declaracions a l'ACN. En aquest sentit, el certamen garanteix que posaran a disposició de les autoritats totes les eines per garantir la seguretat sanitària del festival al públic.

A més del registre de participants habitual en els festivals, la directora del Canet Rock s'obre a incorporar l'ús de testos ràpids, mascaretes, aplicacions per al mòbil i, fins i tot, l'ampliació de l'espai al Pla d'en Sala -que podria acollir fins a 50.000 persones-, però mantenint l'aforament de cada any per garantir una major distància de seguretat.

"Posarem les eines que calguin, tenim temps, ganes i experiència en muntar autèntiques ciutats en descampats on no hi ha res. L'únic que és fa mal és la incertesa", afegeix Recoder. L'únic aspecte que no veu modificable és el fet que els assistents hagin d'estar asseguts, perquè modificaria el format del festival.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive