El Campionat de Catalunya Solo Dance se celebra a Caldetes
El Campionat de Catalunya Solo Dance se celebra a Caldetes

Caldetes, capital catalana del patinatge

El pavelló acull el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic ‘Solo Dance’ 2024, fet que reforça el bon rol que fa el club pel que ja es pot considerar l’esport nacional de Caldes

patrocini akteon hipoteques


El patinatge artístic és més que un esport a Catalunya. És una expressió de creativitat, una oportunitat per a la superació personal i un vehicle per a la transmissió de valors. A Caldes d’Estrac, aquesta forma d’art sobre rodes pren un protagonisme especial amb l’arribada imminent del Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic “Solo Dance” 2024, que se celebrarà del 28 de maig al 2 de juny al poliesportiu municipal.

La decisió d’organitzar aquest prestigiós esdeveniment esportiu a Caldes d’Estrac va ser fruit d’un acord entre la Federació Catalana de Patinatge i l’Ajuntament local. Aquesta col·laboració posa de manifest el compromís de la ciutat amb el foment de l’esport i la seva voluntat de donar suport als esportistes locals. L’impacte d’aquest campionat va més enllà de l’àmbit esportiu. És una oportunitat per donar a conèixer el municipi de Caldes d’Estrac i la seva oferta esportiva, així com per mostrar el suport municipal als integrants del Club de Patinatge, que fan una feina admirable en la formació i divulgació esportiva.

El Solo Dance, una modalitat de patinatge artístic que combina elements tècnics i artístics, està experimentant un notable creixement a Catalunya. Aquesta disciplina, que compta amb més de 400 esportistes actualment, és un reflex del bon moment que viu el patinatge artístic a la regió, amb resultats destacats tant a nivell nacional com internacional.

El Campionat de Catalunya de Solo Dance de Caldes d’Estrac reunirà aproximadament vuitanta esportistes de 17-18 clubs diferents, que competiran per les places que els classificaran pel Campionat d’Espanya. Aquest any, totes les categories de Solo Dance es donaran cita en un sol campionat, una novetat que demostra la importància i la rellevància d’aquest esdeveniment.

El bon fer del Caldes

El vicepresident de la Federació de la Federació Catalana de Patinatge i responsable de Patinatge Artístic Eduard Casals descriu la pràctica amb aquestes paraules “no només és un esport, sinó una font d’inspiració i una plataforma per a la inclusió i l’equitat. El treball dels clubs, especialment els petits, és fonamental per al desenvolupament del patinatge artístic a Catalunya i per al creixement personal dels esportistes”.

Alhora, posa en valor la tasca del Club Patinatge Caldes. “La tasca que fan els clubs, sobretot els petits, és clau perquè el patinatge català s’hagi situat al capdavant del patinatge artístic mundial. Un exemple el tenim en esportistes que, com el cas de Carla Escrich s’ha format en un club modest que com la resta de clubs petits fen una feinada enorme per cobrir totes les necessitats, des d’espais per entrenar, recerca de recursos econòmics, suport tècnics de patinatge, preparadors físics, tècnics en dansa i expressió, entre altres” per afegir-hi que “cal reconèixer, doncs, que fan una feinada immensa. Són la clau de volta que sustenta  el patinatge artístic i fan que avanci dia a dia. Una tasca compartida entre mares, pares, juntes directives, tots voluntaris amb una empenta i dedicació total”.

El Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic “Solo Dance” a Caldes d’Estrac no només és una competició esportiva, sinó una celebració de l’art, la creativitat i el talent dels patinadors catalans. És un esdeveniment que posa en relleu el compromís del municipi amb l’esport i l’enriquiment de la comunitat local.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive