J.V.

Cabrera de Mar ja té Policia Local

El caporal i dotze agents han pres possessió del seu càrrec aquest migdia

El caporal i dotze agents de la Policia Local de Cabrera de Mar han pres possessió dels seus càrrecs avui en un acte que ha estat presidit per la Consellera d’Interior, Montserrat Tura. Fins ara, aquests agents tenien categoria de vigilants.

Els agents que han jurat el càrrec avui –onze nois i una noia- encara hauran de superar el curs a l’escola de Policia de Catalunya abans de convertir-se en policies locals. En el seu discurs, la Consellera d’Interior ha posat especial ènfasi en la importància de la formació dels agents tant per desenvolupar la seva funció com per establir una “relació cordial i afable amb els ciutadans”. Segons Tura, garantir seguretat és “un servei bàsic en l’estat del benestar”.

Durant l’acte, que ha comptat amb la presència dels alcaldes de les poblacions de Vilassar de Mar, Mataró i Argentona i de representants dels Mossos d’Esquadra, dels Bombers i de la Policia Nacional, també s’ha signat el conveni que formalitza la col·laboració entre els cossos de seguretat autonòmic i municipal.

Abans de la signatura, el nou caporal i el cap dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial, Joaquim Belenguer, han fet un balanç de les actuacions portaves a terme conjuntament des del desplegament dels Mossos a la Comarca. Segons Belenguer, els casos de delinqüència han disminuït en un 24% des de que els dos cossos actuen conjuntament.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive