-
-

capgros.com

Cabrera de Mar celebra la seva Festa Major presentant un nou gegant

El municipi maresmenc està de festa entre el 31 de juliol i el 3 d'agost

La presentació d'un nou gegant centrarà aquest any la Festa Major de Cabrera de Mar, en la qual també participaran les noves figures de foc de la Colla de diables Macabres. La festa dedicada a Sant Feliu tindrà lloc entre el 31 de juliol i el 3 d’agost. El programa d’activitats preveu actes lúdics, culturals i esportius destinats a públics de totes les edats. Coincidint amb la Festa Major la nova Colla Gegantera presentarà el nou gegant del municipi, en Perot. Es tracta d’una figura basada en el baró de Burriac, en Pere Joan Ferrer, i que farà 3,95 metres d’alçada. El seu primer ball es podrà veure divendres 31 de juliol després del pregó, que aquest any anirà a càrrec de l’Associació Grillats. Una altra de les novetats serà la celebració, diumenge dia 2 d’agost, de la primera Convidada del Senyor de Burriac, una trobada en la qual participaran colles geganteres d’arreu de Catalunya.

Durant tot el cap de setmana hi haurà actes populars i tradicionals com la missa solemne dedicada a Sant Feliu, patró de Cabrera de Mar, la cercavila, el ball de les figures i el correfoc. En aquests darrers esdeveniments hi participaran també les noves figures de la Colla de diables Macabres: la nova bèstia de foc, que porta per nom Rosegaescrots i la bruixa Isolda, i el capgròs de foc Marc Empaitabruixes.
Pel que fa a altres propostes, hi haurà activitats i espectacles infantils, una baixada d’andròmines, l’actuació de l’entitat Cabrera És Espectacle i la Nit de Jazz amb el pianista català Lluís Coloma. El castell de focs i la festa jove a la platja tancaran la celebració de la Festa Major del municipi.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive