Vista d'Argentona, que pot viure una vaga del servei de neteja i recollida d'escombraries
Vista d'Argentona, que pot viure una vaga del servei de neteja i recollida d'escombraries

Brot de Covid a una residència de gent gran d'Argentona

L'Ajuntament d'Argentona informa de diversos casos de Covid a la residència Bonavista, i de positius a l'escola Les Fonts i a l'Institut d'Argentona

Brot de Covid-19 a una residència de gent gran d'Argentona. L'Ajuntament del municipi ha informat en un comunicat que s'han confirmat diversos casos de coronavirus a la residència Bonavista. Les residències de la tercera edat s'han convertit en un dels punts més afectats per la pandèmia. 

El comunicat del consistori no detalla quants casos s'hi han detectat. A la Residència Bonavista hi ha un total de 25 places per a residents i 9 de centre de dia, adreçades a prestar les atencions que necessiten les persones grans, segons el seu grau de dependència, segons informa la pàgina web de l'equipament.

El consistori sí que afegeix, en l'àmbit municipal, que s'ha registrat un positiu a l'escola Les Fonts i a l'Institut d'Argentona, fet que tal i com marquen els protocols ha motivat l'aïllament i el confinament d'un grup classe a secundària. A més, apunten que hi ha un altre grup de l'escola bressol El Bosquet en confinament preventiu.

Des de l'Ajuntament s'assenyala que tant els centres escolars com les llars de gent gran, espais d'especial vulnerabilitat, continuen aplicant les mesures de seguretat i protocols sanitaris establerts pel Departament de Salut. A més, el consistori fa una crida a la calma i a la responsabilitat de les famílies dels residents i dels alumnes, així com de la resta de ciutadania. Ho afirmen de cara a facilitar que "la gestió i desenvolupament de la crisi sanitària al municipi es desenvolupi de la millor manera, assumint que es puguin produir més casos en les properes setmanes".

 

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive