La biblioteca Poblenou de Pineda de Mar reneix modernitzada
La biblioteca Poblenou de Pineda de Mar reneix modernitzada

Redacció

La biblioteca Poblenou de Pineda de Mar reneix modernitzada

Pineda de Mar inaugura la renovació completa de la seva biblioteca que ha de ser el seu gran equipament cultural de referència

vlm capgros 01
 

 

El passat dissabte, 16 de setembre, va ser un dia de celebració a Pineda de Mar amb la inauguració de la renovada Biblioteca Poblenou, un projecte que ha transformat aquest espai en un lloc acollidor, modern i confortable. La cerimònia d'inauguració va comptar amb la presència destacada del diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Jordi Martí, i l'alcalde de Pineda de Mar i diputat adjunt d'Esport de la corporació, Xavier Amor. Durant l'acte, Jordi Martí va destacar la importància de les biblioteques com a llocs de cultura, coneixement i també com a espais de socialització i llibertat. Va subratllar que, tot i ser espais físicament limitats, les seves possibilitats són il·limitades, ja que serveixen com a lloc de trobada i de compartir.

La reforma integral de la Biblioteca Poblenou té com a objectiu enfortir el servei bibliotecari de Pineda de Mar i convertir aquest espai en un punt de dinamisme cultural per al barri. Les millores realitzades inclouen la creació de zones diferenciades per a públics infantils, juvenils i adults, així com l'augment del nombre d'ordinadors disponibles per als usuaris i una millora de l'accessibilitat i la sostenibilitat.

Una de les característiques més destacables és l'addició d'una bústia de retorn 24 hores, que facilitarà als lectors la devolució de documents en qualsevol moment. A més, s'ha habilitat un espai polivalent per a realitzar diverses activitats que promouran la creació i el reforçament dels llaços amb la comunitat.

Part de la nova biblioteca
Part de la nova biblioteca

 

La biblioteca també tindrà un fons documental especialitzat en tres temàtiques relacionades amb la població local: "Mar de fons" (dedicat al mar), "Arts visuals i plàstiques" i "Dones amb Art". A més, es treballarà en projectes que donin suport a les polítiques municipals i supramunicipals relacionades amb la lectura, l'educació i la salut.

La renovada Biblioteca Poblenou de Pineda de Mar és una oportunitat per als habitants de la localitat de gaudir d'un espai modern i enriquidor que promou la cultura, l'aprenentatge i la participació activa dels usuaris.

Comentaris (1)

Renovar? Fa 10 dies
Esperem que a Pineda no hagin fet com a Mataró, que per renovar la Biblioteca Popular han llençat tots els llibres que tenien.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive