Fira internacional de ceràmica Argillà d'Argentona
Fira internacional de ceràmica Argillà d'Argentona

capgros.com

Argentona suspèn la Fira de ceràmica Argillà 2020

La Junta de Govern del Patronat municipal del Museu del Càntir va acordar aquesta mesura en la reunió extraordinària celebrada el passat 29 d'abril

La Fira internacional de ceràmica Argillà Argentona 2020, prevista per als dies 3, 4 i 5 de juliol, ha quedat suspesa segons un comunicat fet públic el dimarts 5 de maig per la Junta de Govern del Patronat municipal del Museu del Càntir.

L'ens va acordar aquesta mesura en la reunió extraordinària celebrada el passat 29 d'abril. Aquest comunicat també anuncia que "més endavant es valorarà la conveniència i viabilitat de fer-la en unes noves dates si les condicions imposades per les autoritats públiques permeten fer un esdeveniment d’aquestes característiques".

L’organització lamenta haver de prendre aquesta important decisió, però ja no hi havia marge per esperar a l'evolució de la situació, atès que el temps de preparació d’un esdeveniment de gran format com aquest és de, com a mínim, dos mesos.

Cal destacar que la seguretat sanitària arran de la pandèmia causada per la Covid-19 ha estat el factor determinant, tot i que el Patronat té el ferm compromís de continuar oferint el màxim suport al món de la ceràmica i al teixit comercial de la vila, que es poden veure afectats per la suspensió de la Fira de ceràmica.

Una Fira de referència

El Museu del Càntir organitza aquesta fira conjuntament amb l'Ajuntament d'Argentona i l'Associació de comerços i serveis Argentona es Mouper tal de difondre i afavorir el manteniment de la terrissa tradicional i per promoure els nous valors de la ceràmica de creació. L'èxit de la fira ha estat espectacular des del seu inici l'any 1991, i és visitada per unes 50.000 persones que poden conèixer i adquirir la producció dels artesans del fang, els quals procedeixen dels centres terrissers més tradicionals de la Península i de l'Estranger. La Fira de ceràmica d'Argentona és actualment la fira de ceràmica més important del país, tant pel que fa a xifra i qualitat dels participants com pel nombre de públic assistent.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive