Emma Teixidó

Argentona resol els problemes de manca d’escola bressol

Al setembre es prepara un equipament provisional alhora que es crearan 82 places pel setembre de 2006

La regidoria d'ensenyament de l'Ajuntament d'Argentona ha posat fil a l'agulla a la problemàtica de manca d'escoles bressol, tant públiques com privades. D'aquesta manera el ple municipal de l'Ajuntament d'Argentona, celebrat divendres dia 1, ha donat llum verda al compromís del consistori a crear 81 places d'escola bressol pública pel setembre de 2006, mentre que per l'inici del curs vinent preveu tenir enllestit un equipament provisional que donarà cabuda a la vintena d'infants, de 0 a 3 anys, que es van quedar sense plaça pública o privada.

La regidora d'ensenyament Esther Merino va ser l'encarregada d'anunciar que pel proper mes de setembre el municipi disposarà de 41 places públiques en una instal·lació provisional, creada a base de mòduls prefabricats i que solucionarà la problemàtica fins que el nou equipament no sigui una realitat. L'escola bressol de caràcter temporal s'instal·larà al solar que hi ha al costat de l'Àrea Bàsica de Salut d'Argentona, al carrer Joan Fuster, en un solar per destinar a equipaments municipals. L'objectiu és que el nou equipament estigui enllestit el proper 5 de setembre fet pel qual s'han d'adequar els terrenys, posar-hi els mòduls, concedir la gestió i condicionar l'espai.

Pel que fa a la nova escola bressol pública, encara no té una ubicació definitiva i la regidoria estudia quin serà l'indret, del centre de la vila, més adequat per encabir-hi el nou edifici. Una escola, que Merino, ha assenyalat que serà de dues línies i amb capacitat per 82 infants. D'aquesta manera es resoldria la manca d'aquest servei i superaria en escreix el nombre de places que la Generalitat i la Federació de Municipis van projectar que necessitava Argentona i que es va publicar, el passat mes de febrer, al mapa d'escoles bressol públiques de Catalunya 2004—2008.

Ara amb aquest compromís assolit, Argentona podrà optar a una sèrie de subvencions per aconseguir tirar endavant aquest nou equipament.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive