Parades de Sant Jordi a Argentona, una imatge que no es viurà enguany
Parades de Sant Jordi a Argentona, una imatge que no es viurà enguany

capgros.com

Argentona es prepara per viure un Sant Jordi ‘a casa’

La biblioteca municipal d'Argentona ha preparat una sèrie de propostes i activitats virtuals per tal de celebrar i commemorar la festa de Sant Jordi

La setmana passada La Cambra del Llibre, que reuneix representants del sector editorial, i el Gremi de Floristes, van anunciar la proposta de traslladar la festa de Sant Jordi al 23 de juliol. Però al municipi d’Argentona s’han buscat opcions per poder celebrar d’una manera diferent aquesta diada tan assenyalada.

La biblioteca municipal d'Argentona ha preparat una sèrie de propostes i activitats virtuals per tal de celebrar i commemorar la festa de Sant Jordi d'aquest proper dijous 23 d'abril, adaptant-se a les circumstàncies excepcionals en què ens trobem aquestes setmanes. 

Si fa uns dies la biblioteca va posar en marxa un concurs de fotorelats, amb data límit fins aquest dimecres, aquesta setmana ens portarà, la conferència a través del Live d'Instagram de la biblioteca -dimarts 21 a les 18 hores- on en Toni Marí ens parlarà de llibres sobre la Terra Mitja, el món fantàstic que va donar a conèixer J.R.R.Tolkien en la seva obra: "Silmarion", "El Hobbit" i "El Senyor dels Anells" entre d'altres.

Al llarg de tota la setmana, Devivaveu&Família ens acostarà Contes d'estar per casa, que es podran veure tant a l'Instagram com al Facebook de la biblioteca municipal.

També aquests dies, la biblioteca convida a la ciutadania a participar en un homenatge als llibres i la lectura, amb la gravació de passatges literaris d'un màxim de 30 segons i enviar-lo per whatsapp al telèfon 657597694. El dia de Sant Jordi es podran escoltar tots els missatges a través dels altaveus d'un dels vehicles municipals que recorrerà els carrers de la vila.

La Mostra d’Entitats, al 2021

Aquesta setmana també havia de ser molt especial per la celebració d'una nova edició de la Mostra d'Entitats d'Argentona, que havia d'aplegar una quarantena d'associacions i entitats locals en una intensa jornada d'activitats, exhibicions i parades al voltant de la plaça Nova. Davant la crisi sanitària i la previsió que els actes multitudinaris al carrer es vegin afectats per limitacions i restriccions en els propers mesos, la regidoria de Participació Ciutadana i la resta de departaments implicats en l'organització han consensuat ajornar aquest esdeveniment fins al 2021.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive