Irene Cortijo

Argentona ha invertit 210.000 euros en millorar les escoles

El CEIP Sant Miquel del Cros és el principal beneficiari de les obres

Les millores s'han centrat sobretot en el CEIP Sant Miquel del Cros on s'han pintat els espais comuns i les portes, s'han arranjat els lavabos i dutxes, s'ha reparat la teulada, s'ha adequat la instal·lació elèctrica i s'han delimitat els espais entre l'escola bressol municipal Cargol Treu Banya i el centre d'educació infantil i primària. D'altra banda, està previst que durant el primer trimestre del curs es posi el sistema de calefacció.

La regidora d'Educació d'Argentona, Ester Merino ha assegurat que “les classes no es veuran afectades a Sant Miquel del Cros per l'adequació del sistema de calefacció i el curs començarà el 12 de setembre sense cap problema”.

A l'escola Francesc Burniol s'ha millorat el drenatge i el paviment de l'accés al pati, s'han unificat els espais de tutoria en una única aula, s'ha impermeabilitzat la zona de la caldera i s'han pintat les aules infantils.

Per la seva banda, a l'escola Bernat de Riudemeia s'ha instal·lat una xarxa de dades i elèctrica nova. Al CEIP Les Fonts, el més nou del municipi, s'ha instal·lat la calefacció a l'edifici de parvulari.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive