L'edifici de l'antiga Velcro d'Argentona, on s'hi farà un aparcament
L'edifici de l'antiga Velcro d'Argentona, on s'hi farà un aparcament

Argentona enderrocarà l'antiga Velcro per fer-hi un aparcament

L'edifici data dels anys 60 i se substituirà per un pàrking amb unes 70 places que donarà resposta als problemes d'aparcament del centre

L'Ajuntament d'Argentona enderrocarà l'edifici de l'antiga fàbrica Velcro per fer-hi, al seu lloc, un aparcament de vehicles. Les obres es duran a terme el 2021, costaran mig milió d'euros i serviran per intentar solucionar els problemes d'aparcament que es pateix al centre del municipi maresmenc

L'edifici, construït als anys 60, es troba situat entre mitgeres als carrers Les Parres, Joan XXIII, Ramon i Cajal i Enric Granados. Actualment acull alguns serveis municipals, com el Casal de Joves i Ràdio Argentona, a més de diverses dependències per a entitats i per a la realització d'activitats, tot i que ha anat progressivament minvant el seu ús i ocupació. A més de l'antiga fàbrica, també està previst enderrocar la construcció on es troba la ràdio municipal, que es traslladarà a un nou emplaçament. Sí que es mantindrà la nau on s'hi ubica el Casal de Joves, que és més recent i es troba en millor estat de conservació.

El nou aparcament per a cotxes i motos, amb capacitat per a unes 70 places aproximadament, tindrà entrada pel carrer Joan XXIII i sortida pel carrer Les Parres. Serà un espai exterior, que pretén donar una resposta a la mobilitat i el problema de l'aparcament al centre. L'aparcament comptarà també amb punts de càrrega per a vehicles elèctrics i places especials per a usuaris amb mobilitat reduïda. La durada de les obres s'estima en uns sis mesos.

Es tracta, en qualsevol cas, d'una operació urbanística que hauria de ser provisional, ja que el nou Pla Urbanístic Municipal d'Argentona preveu que aquest espai esedevingui un mercat en el futur, i l'aparcament de vehicles es soterraria.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive