Diada de la Flor a Argentona
Diada de la Flor a Argentona

capgros.com

Argentona celebrarà la Diada de la Flor des de casa i des de les xarxes socials

Amb la voluntat de mantenir una de les tradicions i activitats més arrelades a Argentona, l'edició 2020 de la Diada de la Flor presenta importants canvis i un format renovat

Enguany a Argentona es viurà una edició de la Diada de la Flor diferent, des de casa i des de les xarxes socials, degut a la situació d’emergència sanitària derivada de la pandèmia Covid-19

Amb la voluntat de mantenir una de les tradicions i activitats més arrelades a Argentona, l'edició 2020 de la Diada de la Flor presenta importants canvis i un format renovat, amb el desig que tots els veïns i veïnes puguin gaudir d'aquesta festa de la millor manera possible i amb la màxima seguretat

La regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Argentona i la Comissió de la Diada de la Flor, amb la col·laboració de les entitats i col·lectius que hi han participat en els darrers anys, presenten un programa d'activitats especial i adaptat a les circumstàncies.

Guarniment i decoració a l’exterior dels habitatges

De l'1 al 7 de juny, es convida a la ciutadania a fer servir la imaginació, les manualitats i qualsevol material que pugui servir per col·locar elements ornamentals i florals a les façanes, balcons, finestres, terrasses i accessos dels habitatges.

Els motius de la decoració seran les catifes de flors que tant caracteritzen aquesta diada i que han fet lluir la vila des de fa tant de temps. També s’anima a la gent a fer enramades que decorin el carrer de costat a costat, d'acord amb la resta del veïnat i respectant les alçades de seguretat pel pas de vehicles. A la notícia ‘La Diada de la Flor més especial’ de la pàgina web de l’Ajuntament d’Argentona hi ha un apartat amb el títol Propostes i Activitats on s’hi poden trubar vídeos i tutorials amb algunes idees i suggeriments preparades expressament per l'ocasió, perquè tothom pugui fer les seves pròpies catifes i composicions. La idea és que durant els últims dies de maig, tothom qui ho vulgui vagi preparant les seves decoracions i composicions, però que la decoració dels habitatges i carrers es realitzi durant la setmana del'1 al 7 de juny, per aconseguir així un gran efecte a un bon número de carrers i zones del municipi.

Xarxes socials i concurs

Tal i com s'ha fet als darrers anys, enguany s’impulsarà de nou la campanya "Fes la Teva" a través de les xarxes socials, perquè tothom pugui compartir les seves creacions.

L'àrea de Cultura i Festes de l'Ajuntament ha estrenat compte a Instagram @culturaifestesargentona. Entre tots aquells que pengin una foto de la seva decoració o catifa i incloent el nou compte d'Instagram de Cultura i Festes i l'etiqueta #feslateva2020, entraran en el sorteig de diversos premis, en col·laboració amb tot el sector comercial i de serveis d'Argentona. En els propers dies es donaran més detalls sobre les bases del concurs. A més, totes les propostes recollides permetran construir un mapa virtual d'Argentona amb totes les decoracions.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive