La Raureta serà un centre d'acollida a Arenys de Mar
La Raureta serà un centre d'acollida a Arenys de Mar

Arenys de Mar tindrà un nou centre d'acollida de menors

L'Ajuntament d'Arenys ha cedit l'edifici de La Raureta a la DGAIA, que hi farà un centre de 24 places per a infants i adolescents de 3 a 18 anys

El Ple municipal d'Arenys de Mar ha acordat cedir l'edifici de La Raureta a la DGAIA per fer-hi un centre d'acollida de menors. Una demanda de la pròpia institució davant de la necessitat de nous centres d'aquestes característiques. 

La Raureta actuarà com a Servei Social Especialitzat, amb capacitat per a 24 places per a una frnaja d'edat d'entre 3 a 18 anys, pensat per a infants i adolescents d'ambdós sexes. L'objectiu serà atendre'ls provisionalment, amb atenció immediata en cas de desemparament (abandonament, negligència, maltractament) i diagnosticar la seva situació i la de les famílies. A partir d'aquí s'elaborarà la proposta de mesura més adient.

La cessió de la Raureta, acordada per l'Ajuntament d'Arenys de Mar, serà per una durada màxima de 30 anys. El termini màxim d'execució de les obres d'adequació de l'espai serà de 4 anys des de la formalització de la cessió.

L'acord al Ple municipal es va prendre per unanimitat. D'aquesta manera es donarà un ús a La Raureta, equipament municipal des de l'any 2007 i que en un primer moment s'havia de convertir en una escola taller, projecte que no va fructificar. 

 

Arxivat a:

Comentaris (4)

8 apellidos catalanes Fa 6 mesos
Perdónalos señor porque no saben lo que hacen!
Alcalde de Selamea Fa 6 mesos
On aniaràn a "treballar" de mangui aquests menors???
Fins Fa 6 mesos
Després que no es queixin els arenyencs al habitual augment de la delinquencia i del incivisme quan posen aquests centres d'acollida empipant als veïns dels entorns.
Des de tres anys???????? Fa 6 mesos
També es podria entendre que retenen menors que haurien de retornar als seus pares o tutors. Com pot ser que es quedin criatures de tan sols tres anys, si aquesta edat no tenen coneixement del que fan i el més probable es que s'hagin perdut.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive