Entra en funcionament el vuitè jutjat d'instrucció i primera instància d'Arenys de Mar
Entra en funcionament el vuitè jutjat d'instrucció i primera instància d'Arenys de Mar

Capgròs.com - ACN

Arenys de Mar ja té un nou jutjat en funcionament

Justícia destina 10 professionals al número 8 d’Arenys de Mar per a casos civils i penals

El Departament de Justícia ha posat en marxa a Arenys de Mar el jutjat número 8 de Primera Instància i Instrucció. El nou òrgan arriba onze anys després de l'entrada en funcionament del darrer jutjat ordinari al municipi i assumirà casos civils i penals. El formen 10 professionals, amb tres gestors, cinc tramitadors i dos auxiliars, a més d'un jutge i un lletrat designats pel Consell General del Poder Judicial

Està ubicat al soterrani segon de l’edifici, on el Govern ha invertit 107.000 euros per adequar l'espai. En paral·lel, l'edifici judicial està immers en una millora d'1,7 milions per ampliar l'accés, crear un nou mostrador d'entrada, renovar la climatització, instal·lar circuits tancats de televisió i construir nous lavabos.

Entra en funcionament el vuitè jutjat d'instrucció i primera instància d'Arenys de Mar

Entra en funcionament el vuitè jutjat d'instrucció i primera instància d'Arenys de Mar

A nivell civil, el nou jutjat d'Arenys assumirà els conflictes entre particulars i entitats, reclamacions econòmiques, incapacitacions de persones, desnonaments, contractes de compravenda, herències i arrendaments. En l'ordre penal, s'encarregarà de l'enjudiciament de causes sobre delictes lleus, així com la instrucció dels delictes.

El 22è dels darrers quatre anys

El jutjat número 8 d'Arenys és el 22è que crea la Generalitat en els darrers quatre anys, segons informa el Departament de Justícia en un comunicat emès aquest dijous. Entre el 2017 i el 2021, ha destinat 14,2 milions a aquests nous òrgans, "sense cap aportació expressa per part del govern espanyol", critica l'executiu català. Dels 22 nous jutjats, 21 ja estan operatius a l'espera que entri en funcionament el número 6 de Primera Instància i Instrucció a Vic.

 

Arxivat a:

Comentaris (1)

SETZE JUTGES.. Fa 6 mesos
Espero que serveixi d'algo.. Els jutges d'alguns pobles del maresme deixen sortir el deliqüents per la porta del darrere per a que tornin a delinquir.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive