Capgros.com

Almera confia a tirar endavant els pressupostos del 2005

L'acalde de Vilassar de Mar espera que ERC no faci una oposició frontal, perquè el programa del govern "és un projecte comú".

Pere Almera, confia a tirar endavant els pressupostos del 2005 de l'Ajuntament de Vilassar de Mar malgrat comptar amb un govern en minoria després de la marxa dels dos regidors d'ERC. "Els pressupostos ens serviran per tirar endavant iniciatives que ja formaven part del nostre projecte comú. Per tant no veiem per quin motiu ERC hi hauria de votar-hi en contra".

Almera ha explicat que ICV està en un clima de coincidència i que no trobaria "lògic" que amb els republicans es crees una oposició frontal. Tot i això, l'alcalde ha dit que el govern no pot perdre de vista la seva responsabilitat i que "cal tirar endavant", tot i ser conscient que l'oposició té a la mà la possibilitat de presentar una moció de censura.

Almera ha reiterat que la marxa d'ERC no li sembla oportuna ni justificada i ha recordat que es va produir una reunió entre els tres exsocis del tripartit (PSC, ICV-EUiA i ERC) per revalidar la coalició. "En aquesta reunió ICV diu que està disposat a posar-s'hi però no s'hi tira de cap i sotmet la decisió final a l'agrupació local, que l'endemà mateix s'hi mostra partidària. Amb ERC no es pot produir una trobada posterior a la reunió ni els hem pogut enviar les propostes del nou acord de govern perquè no les han volgut. ICV les va demanar i se'ls hi va donar. Amb ERC no es pot tenir ni la reunió", ha declarat Almera.

Respecte a la polèmica de la carta enviada a ICV, que va desfermar la crisi entre ERC i el PSC, Almera ha explicat que la situació del govern demanava el suport d'ICV. "Ells (ICV) entenen que per aconseguir el seu suport calia una reorganització del govern que prèviament ja teníem pactada amb ERC", ha justificat l'alcalde.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive