D'alcaldessa d'Arenys de Mar a directora general de Ports
D'alcaldessa d'Arenys de Mar a directora general de Ports

D'alcaldessa d'Arenys de Mar a directora general de Ports

Annabel Moreno, fins a les últimes eleccions alcaldessa d’Arenys de Mar, és nova directora general de Ports de la Generalitat

vlm capgros 01
 

L’exalcaldesa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno, ha estat nomenada nova directora general de l’empresa pública Ports de la Generalitat, d’on havia format part del comitè executiu. Moreno substitueix en el càrrec a Pere Vila. Advocada de professió, ha treballat especialment en l’àmbit del dret urbanístic i administratiu, i com a lletrada de la Comissió de Deontologia del Col·legi d’Advocats de Barcelona. Va estar al capdavant del consistori d’Arenys de Mar entre l’abril del 2016 i aquest juny, i en va ser regidora des del 2009.

A més, ha estat diputada provincial a la Diputació de Barcelona, consellera al Consell Comarcal del Maresme i vicepresidenta de l’Associació de Municipis per la Independència. 

Qui és Annabel Moreno?

Nascuda a Barcelona l'any 1973, és advocada i política.

És llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Compta amb un màster en Dret Administratiu per l'il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, un postgrau en Protecció de menors, infància i adopció per la Universitat de Barcelona i té estudis de grau de ciències polítiques i de l'administració.

Des de l'abril de 2016 fins al juny de 2023 ha estat alcaldessa d'Arenys de Mar i regidora d'aquest Ajuntament des de 2009. Ha estat diputada provincial a la Diputació de Barcelona (2019-2023), membre de la Comissió d'Urbanisme de Barcelona. Ha exercit de consellera al Consell Comarcal del Maresme (2016-2017). Ha ocupat la vicepresidència de l'Associació de Municipis per la Independència (2018-2020). Ha exercit l'advocacia amb l'àmbit del dret urbanístic i del dret administratiu. També ha treballat com a lletrada de la Comissió de Deontologia del Col·legi d'Advocats de Barcelona. Ha estat membre del Comitè Executiu de Ports de la Generalitat. A més, ha estat assessora jurídica d'Esquerra Republicana de Catalunya al Parlament de Catalunya i a la Diputació de Barcelona.

Annabel Moreno i Nogué ha substituït en el càrrec a Pere Vila i Fulcarà.

Arxivat a:

Comentaris (2)

Inma Fa 7 mesos
Esta señora tiene todo lo que se ha de tener para ser Directora General de Puertos de Catalunya, viviendo de la política toda la vida y muy independentista. Cuándo dejarán de poner a políticos en puestos que han de ser ocupados previo concurso y por personas que se demuestre que son válidos para ellos ??
roberto rodrigo Fa 7 mesos
Cargo público tras cargo público. En España como en Cat. todo funciona de la misma manera y la clase media si es que queda tiene que aguantar sobre sus espaldas a toda esta banda de .....en fin, si es que nos toman el pelo como quieren.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive